Isodeco 3D Wandpanelen is bekend¬† en biedt mooie oplossingen op het gebied van piepschuimen baksteen platen. Isodeco is een bedrijf wat gespecialiseerd is in 3D deco wandpanelen gemaakt van piepschuim. De platen kunt u tegen iedere muur plaatsen en is geschikt voor alle ruimte’s behalve op plekken in de douche waar het water stroomt en heet is.
De panelen zijn uitstekend geschikt voor goedkope gevelbekleding. Bij isodeco ontvangt u minimaal 2 jaar garantie.

Wandpanelen bekend van TV RTL. Deze plaatspecialist is Isodeco en is gevestigd aan de Tinstraat 45 in Ridderkerk. Een leuke showroom en alle spullen zijn direct op voorraad.

Wandpanelen zijn er van EPS of Isomo, in de volksnaam ook “piepschuim”. Laat je niet gek maken door het woord piepschuim, de panelen zijn zeer sterk en kras en stoot bestendig.

Het gebruik van EPS-piepschuim betekent dat deze panelen ontzettend licht zijn en hierdoor nog makkelijker te verwerken en bevestigen dan onze andere producten. Extra bonus: het piepschuim zorgt voor extra warmte-isolatie en akoestische isolatie in de ruimte. Wees verder niet bang voor rommel in je huis wanneer je met deze producten aan de slag gaat: ze zijn volledig stofvrij te verwerken. Daarnaast zijn ze grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal en zijn de panelen ook weer 100% recyclebaar. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar.

Zelfklevend Natuursteen Platen
Isodeco heeft ook zelfklevende natuursteen platen, welke van echt steen gemaakt. Ze zijn 4mm dik, heel dun dus en daarnaast ook superlicht. Hierdoor kun je ze bijna tegen iedere muur plaatsen.

Neem een kijkje op www.isodeco.nl of kijk direct op de hoofdpagina Isodeco.nl

3D Wandpanelen

3D Wandpanelen zijn zowel geschikt voor binnen als buitenwand bekleding.

Follow by Email
Facebook